Main Page Sitemap

Bitcoin hinta vuoden 2015 loppuun mennessä


bitcoin hinta vuoden 2015 loppuun mennessä

käyttämällä kutsukoodia ST17AAA. Esimerkiksi Blockstreamissa ja BitPayssa aikaisemmin työskennellyt lohkoketjukehittäjä Eric Martindale on kehittämässä järjestelmä, jossa Bitcoinin lohkoketjun pälle voidaan rakentaa kokonaisia nettisivuja ja samanlaisia älysopimuksia kuin Ethereumiin. Mikäli Bitcoin kasvaisi järjestelmänä edes puoliksi yhtä suureksi kuin esimerkiksi Microsoft, tarkoittaisi se, että Bitcoinin markkina-arvo nousisi nykyisestä 73,3 miljardista yli 250 miljardiin. Bitcoin suojasatamana, bitcoinia kutsutaan usein digitaaliseksi kullaksi johtuen sen defaltorisesta luonteesta ja pysyvästä, kiveen kirjoitetusta märästä. Tietenkän tämä ei jänyt medialta huomaamatta; vuoden 2013 alussa bitcoin lähti jälleen nousuun saavuttaen 266 dollarin arvon. Tämä Bitcoinin luonne ohjelmoitavana rahana tarkoittaa, että Bitcoinin kysyntä kasvaa myös sitä mukaa, kun Bitcoinin lohkoketjun ympärille luodaan uusia sovelluksia ja hyödykkeitä. Tämän vuoksi Bitcoinia voidaan verrata myös teknologia-alan yrityksiin.

Lue myös: Bitcoin on poliisille arkipäivä - Yle: takavarikoitu jo 100 000 euron. Jenkkipoliisi taas kauppasi vuonna 2015 loput 44 000 bitcoinia. Silloin 14,6 miljoonaa dollaria: nykyarvolla koko läjän hinta olisi yli 2 miljardia euroa. Bitcoineja on tähän mennessä laskettu liikkeelle yhteensä 16,3 miljoonaa. 2 011 Bitcoin sai suurempaa julkisuutta ja kevällä 2011 hinta oli jo useissa dollareissa.

Yhden bitcoinin kurssi voisi tällöin rikkoa 45 000 dollarin rajan. Monet suuret toimijat hyväksyvät jo bitcoin-maksut, mukaan lukien niinkin isot nimet kuin Microsoft ja Steam. Numeroita vertailemalla voidaan esittä jonkinlaisia arvioita siitä, minkä verran kasvupotentiaalia bitcoinilla lyhyellä tähtäimellä voisi olla. Maailman kolme suurinta yritystä ovat kaikki teknologia-alan yrityksiä. Sijoittaja on intoillut kryptovaluutasta vuodesta 2014 asti, jolloin hän osti niitä 30 000 dollarilla. Bitcoinin pälle ollaan rakentamassa myös huomattavasti suurempia sovelluksia, kuten jopa omaa hajautettua Internetiä. Lausekkeen ulkoa opettelemalla avain bitcoin-lompakkoon kulkee siis käyttäjän mielessä ja on näin käytännössä mahdoton varastaa.


Sitemap